Om LYNGSON

Lyngson er en del av Lyngson-konsernet. Vi er stolte av å være en av de ledende aktørene i det norske markedet innen radiatorer, konvektorer og varmetak for vannbåren varme.

Vårt mål er å tilpasse varmen til rommets utforming. Dagens moderne byggarkitektur med blandt annet utbredt bruk av store glasspartier stiller krav til elegante og diskréte, men likevel funksjonelle løsninger. Lyngson tilbyr alt fra standardradiatorer til integrerte takpaneler og et stort utvalg konvektorer både med og uten vifter.

I tillegg til selv å utlvikle og produsere et stadig voksende sortiment av panelradiatorer, takpaneler, ribberør og listradiatorer på vår fabrikk i Latvia, er Lyngson eneleverandør for flere ledende europeiske produsenter av konvektorer og designradiatorer.

Med kombinasjonen av lagerførte varer og ordrestyrt produksjon leverer Lyngson radiatorer med kort leveringstid gjennom et velprøvet og solid distribusjonssystem, uansett ordrestørrelse.

Vi har også bred erfaring innen utvikling og produksjon av skreddersydde, prosjekttilpassede radiatorer og konvektorer.

For privatpersoner

Lyngson er produsent og importør og selger våre varer gjennom grossistleddet i Norge. Er du privatperson og ønsker å kjøpe Lyngson’s produkter eller forhøre deg om priser må du gjøre dette via din rørlegger.

Alle rørleggere i Norge har tilgang til å handle og innhente priser gjennom sine foretrukne grossister.