Panelovner og Lisa-produkter

Våre panelovner og Lisa-produkter leveres som standard i fargen RAL 9016, trafikkhvit. Noen av våre utvalgte Lisa-produkter, som Lisa Clean, Lisa Edge og Stabil, kommer også med RAL 7024, grafittgrå, som en valgbar standardfarge.

Mulighetene for å få produktene i en annen RAL-farge er imidlertid svært store, og med praktisk talt samme korte leveringstid som standardutgaven. Det vil imidlertid påløpe et lite tillegg i prisen.

Ved veggmontering anbefaler vi at radiatoren bestilles sammen med våre egenutviklede, forsterkede konsoller i samme farge som radiatoren. Helhetsinntrykket blir bedre når også konsollen er lakkert i samme farge. De forsterkede konsollene er kun laget av stål, uten plastdetaljer, noe som sikrer en gjennomgående god lakkering. For de som ønsker det, er det selvfølgelig også mulig å få radiatoren sammen med et standard, hvitt konsoll (RAL 9016).

Epecons radiatorer er lakkert med TGIC-fri polyesterlakk. Dette er en meget motstandsdyktig pulverlakk som blant annet også brukes til sykehussenger og andre ståldetaljer i samme miljøet.