La fantasien sette grensene

Våre produkter blir vanligvis lakkert med pulverlakk og vi bruker fargekartet RAL som referanse. Vi tilbyr et bredt utvalg av farger og nyanser utenom standardfargene. Kontakt oss gjerne om du har et spesielt fargeønske, så hjelper vi deg. For å få en bedre forståelse for hvilken farge du ønsker, anbefaler vi at du besøker nettsiden www.ralfarger.se eller www.ral.no.

I tillegg til selve fargekoden påvirker også graden av glans utseendet på produktet. På en skala fra 1 til 100, hvor 1 er helt matt og 100 er helt blankt, vil en lakkering med lav glansgrad absorbere lys og oppfattes som mørkere. En lakkering med høy glansgrad vil derimot reflektere mer av lyset i omgivelsene, og oppfattes som lysere.

For å se nøyaktig hvordan de forskjellige fargene ser ut, bør du se på trykte fargeprøver. En skjerm kan ikke gjengi RAL-fargen nøyaktig. Dette fordi den viser farger ved hjelp av lys og ikke fysisk farge. Resultatet påvirkes også av din egen skjerms innstillinger. Hvis den nøyaktige fargetonen på radiatoren er viktig, anbefaler vi at du bestiller en vareprøve med radiatoren lakkert i ønsket farge. Synsinntrykket vil også påvirkes av lyset som strømmer inn i rommet og fargetonen i miljøet omkring.

Velg farger fra følgende RAL-serier:
RAL Classic
RAL Design
Metallic
Klarlack (utan pigment)