Bruk
Vi har et av markedets bredeste utvalg og har også muligheten til å produsere tilpassede produkter til forskjellige prosjekter. Takket være dette, og det faktum at vi ofte er involvert i prosjektene tidlig, har vi muligheten til å tilby de riktige og best tilpassede produktene for hvert prosjekt.

I vår produktutvikling jobber vi kontinuerlig med forbedringer, og vi utvikler produkter og løsninger som er gode både fra et kvalitets- og et miljøperspektiv. Vi tar ansvar for å bidra til en bærekraftig utvikling med produkter og tjenester som effektiviserer installasjoner, forbedrer energieffektiviteten og reduserer ressursforbruket. Et eksempel på dette er våre investeringer og produktutvikling innen takvarme. Takvarmepanel er et veldig bra produkt når det gjelder energiforbruk for mange typer lokaler. Ved å varme opp et rom med strålevarme fra takvarmepaneler kan man oppnå energibesparelser på opptil 30 prosent i forhold til andre varmeløsninger. Les mer her. (Last ned PDF)

Målet vårt for våre produkter er at levetiden skal være så lang som eiendommens levetid. Det er uvanlig at våre radiatorer og konvektorer byttes ut i en eiendom fordi de har blitt defekte eller ikke lenger fungerer. Hvis produktene våre byttes ut, er det i all hovedsak fordi en eiendom blir renovert, og radiatorene blir erstattet i forbindelse med oppdatering av andre tekniske installasjoner.